dijous, 21 d’octubre del 2010

Quan els caps érem nens (VIII)

Remenant la memòria de l'ordinador, i, de pas, la nostra (la del cau, vaja) hem desenterrat, mig per casualitat i amb grans dosis de nostàlgia, un vídeo que data de l'any 2005. L'hem de situar a Alòs d'Isil (Pallars Sobirà), a les acaballes d'un calorós mes de juliol. Un curiós campament conjunt de Castors, Llúdrigues, Llops, Daines, Ràngers i Noies Guies va rebre, 4 dies abans de despedir el curs 2004-2005, els Pioners i les Caravel·les, d'aventura per terres vasques; a més, uns motivats Truc de primer any van fer acte de presència per casualitat. La Comissió es va exprémer el cervell per oferir-nos un dels millors campaments conjunts que l'actual generació de caps recorda.

Resum de l'eix: un mag malvat ho va capgirar tot, de manera que durant uns quants dies les coses van anar al revés del que és habitual. El dia que apareix en el vídeo era particular perquè nois i noies s'intercanviaven els papers i feien justament allò típic del sexe oposat. Rialles assegurades... i moltes cares conegudes! Segurament el més curiós és veure els canvis que el temps provoca:
  • Bona part dels actuals caps feia RiNG (Martí, Manu, Pol, Marta Arias, Marta Pich), però també PiC (Laura) i Truc de primer any (Quim, el nostre secretari).
  • Alguns que llavors feien de caps... encara ho són: Charlie (CiLl) i Kus (LliD).
  • Els PiC i RiNG actuals estaven a branques petites... quina diferència amb ara. Mirant el vídeo, segur que en reconeixeu molts!
Vaja, que amb el pas dels anys es provoquen transformacions que llavors eren inimaginables: qui ens havia de dir als RiNG d'aquell any que avui estrenaríem el nostre 3r any de caps?

En fi, gaudiu-lo. Nosaltres ja ens posarem nostàlgics...

3 comentaris:

  1. Que fort!!! Suprem el Nathan picant coses com sempre xD

    ResponElimina
  2. Que guai!!!
    Just arribàvem del país basc!!
    jooo jo no surto, no? jajaj els pios érem rebeldes i passàvem de tot... ;)
    després ens convertiríem en unes "supertruques"...!
    Quins records!

    ResponElimina
  3. jejejeje

    i espereu que tinc mes material macu guardat...

    ResponElimina

Ei! No oblidis comentar el post!