dissabte, 23 d’octubre del 2010

Més burocràcia i més millores

Bé, ja podeu descarregar-vos les noves Autoritzacions i la Fitxa d'Inscripció, vitals per tot l'any ja que són el que acrediten que els nens i nens són el cau, ens donen totes les seves dades (i les vostres) que necessitem i ens autoritzen a fer activitats, sortides i campaments. És a dir que descarregueu-vos-ho tot el més aviat possible i PORTEU-HO EL MÉS AVIAT POSSIBLE AL SECRETARI, que trobareu cada dissabte al despatx del cau (primer pis de la Casa de Cultura) de 16h a 19h, és a dir, en horari de cau (sinó, poseu-vos en contacte amb ell).
Si no trobeu alguna cosa al blog, a partir d'ara disposeu d'un cercador a la barra dreta... així que ara no hi ha excusa per no trobar res. Cal dir que cada dia ens esforcem per fer del blog un lloc més útil, interessant i accessible, on sigui fàcil trobar allò important... i que hi sigui. Per això, SIUSPLAU, comenteu-nos com creieu que hauria de ser aquest espai perquè tots el puguem gaudir.

Ah! Curiositat del dia: mireu aquesta súper pàgina web... i flipareu!
http://www.aebg.santcugatentitats.net/Home/_H4QS29qxa73v2k18OfJhbY0UJygbfUjRZZbfkYRdS7u8rNWgJA820A


PRÒXIMAMENT: LES DUES CARES DEL SECRETARI. AL·LUCINAREU...

3 comentaris:

  1. com s'ha de fer per baixar fotos? en tinc algunes que potser us agradarien..........

    ResponElimina
  2. Ostres! quina pagina web més maca! quedarà fantàstica!! Felicitats!!! Olga

    ResponElimina
  3. olga... és una pàgina que es va intentar fer... pero mira, no va progressar... ni sabiem que existia!! aixi que de moment... el blog!

    esther, envia'ns les fotos!!

    ResponElimina

Ei! No oblidis comentar el post!