dilluns, 11 d’octubre del 2010

Així es prepara un Pas de Branca

Esperem que estigueu gaudint aquest pont, aquells que no treballeu. Al cau, però, seguim fent feina... i déu ni do! Dissabte i diumenge uns quants motivats van deixar-se la pell fent neteja i ordenant el cau (i la feina que queda encara!). A part d'això, reunió de preparació del Pas de Branca... que aquest any presenta canvis importants. Us avancem el més important:
  • Del 16 al 17 d'octubre a Parets del Vallès; el cau d'allà té una masia molt gran i molts terrenys, ideals per fer-hi la sortida (és un lloc on s'hi va sovint).
  • Quedarem a les 9:30h a l'estació de RENFE de Sant Cugat del Vallès; siusplau, puntualitat perquè hem d'agafar el tren puntuals i fer transbord a Montcada.
  • Caminarem de Mollet del Vallès fins a Parets per fer-ho una mica més... com sempre.
  • Us enviarem un mail informant sobre el menjar que cal portar.
  • Els pares quedeu convocats el diumenge a les 11h al cau de Parets del Vallès; repartirem els plats del dinar conjunt més endavant.
  • Per les branques petites: NO CARREGUEU LA MOTXILLA DELS VOSTRES FILLS I FILLES; FARÀ FRED, PERÒ SERÀ NOMÉS UNA NIT.
Adjuntem un mapa de la zona a fi que hi arribeu (el punt de sortida és l'etació de RENFE i el d'arribada, el cau):

Ver mapa más grande

O sinó, cliqueu aquí per accedir al mapa.

Per altra banda, a fi que la cerimònia sigui la millor que s'ha vist mai, la comissió l'ha pensat i organitzat al detall. I us preguntareu de quina manera ho han fet. Imaginació al poder: mireu les fotos i ho entendreu.




2 comentaris:

Ei! No oblidis comentar el post!