dijous, 7 d’octubre del 2010

El primer cau del curs

Ara sí! Tants dies anunciant que el cau comença... i finalment hem començat. Encara que el cau estigués un pèl brut i que amb prou feines poguéssim entrar-hi (molt bonic el jardí que ens faran davant, no?), les branques van retrobar-se per preparar la primera gran cita anual, el famosíssim i esperadíssim Pas de Branca. Recordar els millors moments, fer broma, jugar, intentar fer alguna cosa de profit (m'han dit que han sortit uns textos molt interessants...): aquesta va ser la dinàmica del dissabte passat (2.10.10). Cal recordar algunes coses:
  • Al principi del cau vam estrenar el "bon cau", manera de començar els dissabtes tots junts davant del panell; un representant de cada branca penja la "bandera" del seu color i informa d'on estaran al llarg del cau. Així, intentem millorar la puntualitat de tots plegats.
  • Els nens nous no van venir ja que l'objectiu del cau era preparar la cerimònia del dia 17; els rebrem amb el Pas de Branca.
  • No vam fer el quadrat, en què al final del cau tots ens reunim (vora les 18.45), berenem junts i per branques ens expliquem què hem fet aquell dia i quins són els nostres projectes. ELS PARES HI PARTICIPEU, JA QUE EL CAU NO ACABA FINS QUE NO ACABA EL QUADRAT.
Aquí teniu un petit recull fotogràfic de la primera jornada, que es va concloure amb la reunió de pares.

Per cert, ESPEREM QUE ES MANTINGUI EL SECRETISME SOBRE ELS EQUIPS DE CAPS...




3 comentaris:

  1. Es veu que va ser un primer dia molt especial!! Llàstima que la Susi no hi pugués anar!!! Ja té ganes de veure els amiguets.. per cert, hi ha cau aquest dissabte dia 9, ¿no? Olga (dels Bisbes)

    ResponElimina
  2. NO HI HA CAU, OLGA!!!, Mira el calendari...

    ResponElimina
  3. Ja ho vaig veure!! Us estava posant a prova, a veure si llegiu els comentaris...!!! jaajajjja! Veig que si!!

    ResponElimina

Ei! No oblidis comentar el post!