dimarts, 13 d’octubre del 2009

Els secrets del Pas de Branca


Atenció, atenció! La desgràcia és arribada! El final del món és pròxim, oh miserables humans! El temps s'ha tornat boig. El rellotge del Doctor Cronos s'ha trencat! Castors, llúdrigues, llops, daines, ràngers, noies guies. pioners i caravel·les... ajudeu-nos a tornar el temps a la normalitat. Aquesta situació és insostenible. El Caos ha arribat...

Cal refer el rellotge. I com? Uns quants déus de l'Olimp s'han apoderat dels fragments. No serà fàcil recuperar-los perquè caldrà superar una sèrie de proves, que semblen ser d'allò més embolicades! Els déus són molt egoïstes i quan han de donar una cosa que creuen seva... posen les coses difícils! Segons ens han comentat, el pròxim dissabte dia 17, les deïtats olímpiques baixaran a la Terra per donar-nos una oportunitat. Ho aconseguirem?

Aquest és l'eix d'animació del Pas de Branca, la cerimònia introductòria de cada curs. En aquest "ritual" se celebra l'evolució que fa cada nen dins de la branca, és a dir, el seu creixement. Els de tercer any passen a la següent saltant simbòlicament un branca. Aquesta trobada serveix per recordar el curs passat, presentar les noves incorporacions, despedir els companys i companyes que se'n van i començar el curs tots i totes plegats. Enguany serà especial ja que són pocs els que que canvien de branca a causa de la reestructuració d'aquestes l'any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! No oblidis comentar el post!