diumenge, 11 d’octubre del 2009

Comencem a compartir





Finalment ho hem aconseguit. Gràcies als fitxatges fets aquesta temporada hem pogut obrir CiLL, una branca que enamora, però que et pot arribar a desesperar!

Aquest dissabte (10.9.09) es va fer el primer cau. Un total de sis castors i llúdrigues, entre els quals podem contar dos nenes (la Sofia i l'Iris) i quatre nens (l'Hugo, l'Oriol, el Pere i l'Alan) van trobar-se i conèixer el seus nous caps, que amb tota la il·lusió del món van compartir les tres primeres hores del curs.

Les vibracions són molt bones. Els CiLL van jugar, van pintar, van liar-la, van berenar, van revisar... però sobretot van riure molt, molt i molt; els caps estan encantats! El més curiós és que les perspectives no van complir-se: en principi eren més nenes que nens (però ells són el doble!); a més, en ser el primer cau havien de mostrar-se tímids i reservats. Doncs no... l'energia, les ganes de fer coses, l'empenta que van demosatrar és admirable. Aquests castors pinten molt bé!

Cal dir que aquest cau va ser extraordinari, ja que la resta de branques encara tenien festa. La idea era reunir la branca per fer que el dia del Pas de Branca ja es coneguessin entre ells i amb els caps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! No oblidis comentar el post!