dijous, 15 d’octubre del 2009

Cap al Sàhara falta gent!


Ha arribat el moment. Després de tanta feina, la CEEL marxa al Sàhara. L'avió surt aquest dissabte 17 a les 20h de Barcelona. Qui ho havia de dir!

Han estat moltes hores, potser masses i tot, pensen alguns. Però no res de queixar-se! Finalment, allò que semblava una utopia s'ha acomplert. El projecte de cooperació entre la CEEL i els camps de refugiats del Sàhara comença. Però aquest és només el primer pas. Aquests dotze dies serviran per conèixer-se i establir relacions. Més endavant es faran altres "baixades" als camps a fi de crear un espai d'intercanvi entre joves d'aquí i d'allà.

Els nostres exploradors i exploradores, que han rebut el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat i de l'SCAPS (Sant Cugat Amb el Poble Sahrauí), a més a més, portaran tot aquell material que aquests dies han recollit: llibretes, joguines, llapissos, pantalons, menjar, medecines... la llista és llarga.

Des d'aquí volem agrair la col·laboració desinteressada de totes aquelles persones que han col·laborat a fer realitat aquest projecte. Sense ells no s'hauria arribat fins aquí!

Cau de Sant Cugat, Cau de la Floresta, Sarau, Pica-roca... molta sort i bon viatge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! No oblidis comentar el post!