dimecres, 1 de setembre del 2010

Campaments a Unarre: LLops i Daines

Després de l'estiu, de desconnexions més que saludables a temperatures de forn i d'uns quants "el cau, què és això?", comença el setembre, puntual, precís i inclement. L'inici del curs, per uns un fet i pels altres una realitat inminent, obliga a les aplatanades neurones a fer sessions d'espavilament accelerades. Pels bloggers del cau no es fan excepcions, així que un servidor, desendollat i desintonitzat, posa a carregar les bateries... i quina millor manera de fer-ho que mirant el retrovisor i rememorant fotogràficament la cloenda del curs passat, uns campaments d'alçada, al Pallars Sobirà.

Aquest és el primer capítol (realment, el segon, gràcies a les fotos de RiNG), d'una sèrie de posts que, mica en mica, volen documentar gràficament els esdeveniments més destacats d'Unarre 2010. Ja podem avançar que el funcionament serà el següent: al blog s'anunciarà, amb algunes fotos, que al Picasa (podeu trobar el link a Les nostres fotos!, a la dreta) s'ha penjat una nova compilació digital d'imatges.

Avui presentem una quantes fotos del campament de LliD, fetes entre el primer dia de campaments i el dia abans de marxar de ruta (17-25 de juliol). La temàtica central era la tribu Frika, de manera que, entre retrats còmics dels assistents, podreu presenciar entranyables escenes de les diverses activitats.

Gaudiu-les i fins aviat!




1 comentari:

Ei! No oblidis comentar el post!