dijous, 4 de febrer del 2010

El Blog fa un any!

Moltes felicitats! Qui ho havia de dir, oi? Doncs sí, avui fa exactament un any del primer post, titulat "Comencem!" perquè, és evident, era el primer. Quantes coses que han passat des de llavors... El curs 2008-2009 al cau va ser sinònim de molts canvis: va arribar una nova generació de caps i es van haver de reestructurar les branques a fi de poder mantenir tots els nens i nenes que teníem. Un altre canvi va ser la creació del blog, que havia de ser un espai d'informació però també d'entreteniment per tots els implicats al cau, així com una manera de donar-nos a conèixer. Amb aquest, el blog porta 79 posts, concentrats sobretot en els mesos d'octubre i de gener (11 cada un).

I us preguntareu, ha tingut èxit el blog? Ha funcionat? Si estàs llegint aquest post vol dir que en part sí. És veritat que falta participació, molta participació, i que en general pot millorar bastant, però, si més no, hem aconseguit que es consolidi i estigui actiu i que mica en mica més gent se'l miri. Potser en un futur no haurem d'enviar tants mails, ja que el blog serà sempre la referència. Qui sap...

Recordem un dels grans moments d'aquesta pàgina web: a través del blog vam escollir quines eren La punyalada i La frase estúpida de l'any passat, guardons que es van entregar a la gran gala de final de curs. Aquest fet va demostrar per primer cop que el blog era una cosa útil.

Bé, un dels bucs insígnies del blog ha estat (i és) la secció "La Gran Pregunta", que com bé sabeu consisteix en una enquesta que pretén saber l'opinió dels visitants. Gràcies als diferents resultats recollits, els nostres experts han elaborat el perfil del visitant del blog del cau. Properament, en exclusiva, al blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! No oblidis comentar el post!