diumenge, 28 de febrer del 2010

Comissió Pares: 1a trobada


Aquest passat dissabte es feia, com molts ja sabeu, la primera trobada de la comissió pares. I què és això?, preguntareu alguns. I què s'hi fa?, preguntaran els altres. Doncs l'objectiu d'aquesta trobada era precisament respondre a aquestes preguntes.

Es va començar després del cau amb un berenar. Per trencar el gel es van fer algunes activitats per conèixer-nos, com rodes de noms i "el joc de les fruites". Un cop ambientats i de bon rotllo, es va fer una pluja d'idees per veure què es volia fer a la comissió. I malgrat ser pocs, déu n'hi do quantes propostes van sortir; queda clar que hi ha moltes ganes de fer coses.

Les propostes van ser variades, però amb un objectiu clar. Es vol una comissió lúdica que sigui un punt de reunió per a tots els pares que volen participar del cau. En aquest sentit es proposaven sortides de pares, activitats conjuntes extracau, fer actes a les festes del cau i un llarg etcètera. Però el més interessant és que vol ser una comissió oberta. Qualsevol que hi tingui interés pot venir i compartir-lo amb la resta, sense obligacions ni horaris establerts.

El funcionament de la comissió és senzill. Es farà una trobada mensual organitzada pels caps de la comissió on es faran algunes dinàmiques i es posaran en comú les activitats que la comissió vol dur a terme el següent mes. A part d'això, els petits grups que hagin decidit dur a terme alguna acció es trobaran per acabar d'organitzar-la.

Atenció! Que no només es va proposar, jugar i parlar! També es a decidir una primera acció, res més ni res menys que una calçotada. El dia proposat és el diumenge 21 de març. Si hi voleu assistir o voleu participar en l'organització pengeu un comentari en aquest post ho envieu un correu al Quim (qrparras@hotmail.com).

Vinga, que això es posa en marxa! No sigueu tímids i porteu-nos les vostres idees.

3 comentaris:

  1. algu a dit calçotada?????

    jo en temes organitzatius soc un desastre pero estare encantada de disfrutar dels beneficis; per cert, proposo fer un concurs de salses romesco!!!!!

    ResponElimina
  2. Jo també m'hi apunto! Que us penseu.

    Per cert, Inés firma amb el teu nom que no et coneixen!

    ResponElimina
  3. Visca les calçotades (Laura)4 de març del 2010, a les 14:36

    Uoou! Jo també vindré!!
    Això no m'ho puc perdre :)

    Ara, aquest cap de setmana tinc formiga així que no sé a quina hora arribaré...!! però s'acostumen a acabar sobre les 14h del migdia així que segurament arribo. Guardeu-me calçots!!

    ResponElimina

Ei! No oblidis comentar el post!