dimecres, 24 de febrer del 2010

Al cau tirem els trastos

Ja fa dies que al cau hi ha moviment: alguna cosa passa. Deixant de banda les actuacions que l'ajuntament està fent al local (si heu passat recentment per la sala de LliD o per la de PiC, entendreu el que dic), el nostre espai de treball està patint transformacions. L'EA, inspirat per les Muses del treball (ja em perdonaran els filòlegs clàssics per aquesta barbaritat), s'ha implicat de valent en la reorganització del material acumulat a la sala de caps i al buc (ara tot el material fungible està al buc i la resta, anirà a un magatzem del carrer Orient, que encara no tenim disponible; els documents aniran segurament a un despatx de la Casa de Cultura). Sent poc fins podríem dir que els caps d'agrupament han fet una selecció de la merda a fi de guardar-la o enterrar-la a la deixalleria. La quantitat d'escombraries moguda és més que considerable.

Un dels objectius, a part d'optimitzar l'espai (recordem que ens hi estarem, com a mínim, tres anys més!), és ordenar i guardar en bon lloc els documents històrics del cau, que fins ara criaven fongs (potser en homenatge a un ésser estimat). Cal dir que aquesta tasca s'ha complementat amb la visita a l'antic magatzem del cau, una casa ruïnosa de La Floresta. La teníem des que l'ajuntament ens la va donar quam vam marxar del local històric del carrer del Sol; fa anys que diuen que la tiraran a terra, però avui és una casa okupa. La història del viatge és divertida i s'erigeix com una de les anècdotes del trimestre (demaneu a l'EA que us l'expliqui). Els mercats que últimament hem fet són també resultat d'aquesta feina.

En definitiva, aquest post vol agrair la tasca poc agradable que està fent l'EA. La recuperació de documents, a més, permetrà enriquir el blog amb material històric.

2 comentaris:

  1. Les dades oficials confirmen que s'han llençat més de 200 quilos d'objetes sense cap mena d'utilitat.

    ResponElimina

Ei! No oblidis comentar el post!