dimarts, 16 de març del 2010

Recollida de material pel Sàhara

Hola a tots i totes!

Com ja sabeu, alguns caps del cau estem ficats amb un projecte amb el Sàhara...doncs bé, per Setmana Santa tornem a baixar cap allà, i estem fent una RECOLLIDA DE MATERIAL per portar als campaments.

Si poguéssiu col·laborar amb l'aportació de material seria genial! Per nosaltres potser són coses que tiraríem a les escombraries, i per ells és una gran ajuda, de veritat! Podem destinar 5 minuts a buscar coses per casa i portar-les al cau!

El tipus de material que necessitaríem seria, sobretot, fungible i esportiu (llibretes, bolígrafs, llapis, llapis de colors, gomes, maquinetes, pintures, pintures de dits, pintures per la cara, plastidecors, regles, retoladors, llibres en castellà, raquetes, pilotes, bats de beisbol, cons, manxes... l’ideal és que sigui tot inflable). Si hi ha algun pare o mare que treballi a alguna empresa farmacèutica i creu que pot aconseguir donar material, poseu-vos en contacte amb nosaltres, també estem recol·lectant material mèdic.

Aquest material el portarem i entregarem personalment als següents centres dels campaments: l’Escola Ali Omar, Centre de Dones, Escola Bressol i l’Escola d’Educació Especial de Dajla. I el material mèdic als Dispensaris i a l'Hospital de Dajla.

Podeu portar el material al cau AQUEST CAP DE SETMANA quan vingueu a portar i buscar els nens/es. O, si ho preferiu, podeu deixar-lo entre setmana a un dels següents centres cívics i casals: la Casa de Cultura, Ateneu, Club Muntanyenc, Casal de Mirasol, Centre Cívic La Floresta i Centre Cívic les Planes. Segurament també es podrà deixar a Torreblanca, al Polivalent de la Floresta i a l'Òmnium de les Planes, però aquests tres últims llocs encara ens han de confirmar. L'ÚLTIM DIA PER PORTAR MATERIAL ÉS DIMECRES 24 DE MARÇ!

Moltíssimes gràcies!

Kus i Laura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! No oblidis comentar el post!