diumenge, 8 de novembre del 2009

Quan els caps érem nens

Aquest és el primer d'una sèrie de posts que aniran recuperant imatges de la nostra història. Amb la col·laboració de la Comissió de Fotografies treurem la pols dels nostres arxius i començarem a digitalitzar-los. Creiem que és important tenir cura d'aquell material que recorda els anys que ens han marcat i que ens ha fet el que ara som.

Aquestes dues fotografies són de l'any 2001, quan alguns dels Llops i Castors no havien nascut. La primera és d'una sortida a El Figaró; era principis de curs i per alguns era l'estrena al cau. La segona és la fotografia de grup dels campaments d'estiu d'aquell any, a Lles de Cerdanya; estàvem a un camp a tocar de Cap de Reg. Fa uns anys hi vam passar i encara hi havien troncs que vam pintar! Hi podeu veure les samarretes de l'eix d'animació, així com la pancarta i la bandera que vam fer. Si us hi fixeu bé trobareu alguns dels caps d'ara, tan en una com en l'altre.

Us proposo un joc: trobeu els 7 caps actuals que apareixen a la segona foto. Publiqueu un comentari amb els seus noms i potser us emporteu un premi...


5 comentaris:

  1. N'hi ha un que no el reconec! És el Cabo el que està damunt la Laura?

    ResponElimina
  2. Sí! Quina cara de bon nen, no?

    ResponElimina
  3. Hem trobat la Marta Arias, el Manu, la Laura, el Cabo i el Martí. Qui ens falta???
    Núria

    ResponElimina
  4. Us falta el Polpi i l'Alba!

    ResponElimina
  5. L'Alba entre els dos caps de l'esquerra i el Polpi a baix a la dreta de tot! Sí, sí... són ells!

    ResponElimina

Ei! No oblidis comentar el post!