dilluns, 21 de setembre del 2009

Tornem a començar: notícies fresques


Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la Floresta el consell general del Cau, amb el qual s'inicia cada curs. Enguany ha estat especialment important per la incorporació de moltes cares noves (quasi bé hi ha excedent de caps, cosa que no es veia des de fa molt i molt de temps!), per la creació d'una EA (Equip d'Agrupament) i per la reobertura de la branca de CiLL. Sí, sí... CASTORS I LLÚDRIGUES TORNA A ESTAR OBERT! Ja podeu començar a posar-vos en contacte amb el secretari de l'Agrupament per informació i inscripcions (Quim Romaní: qrparras@hotmail.com)

Aquests són només alguns dels temes tractats. D'altres, com ara el tema del local, estan penjant d'un fil. Per què? Doncs perquè no sabem res! Properament tindrem notícies, o això esperem, referents a la qüestió.

Els equips de caps acordats són els següents (en cursiva, noves incorporacions):

CiLL:

Marta Pich
Polpi
Duna
Alba

LliD:

Laura
Martí
Marta Barceló
Arnau
Joana

RiNG:

Manu
Rosa (torna després d'una any a fora)
Marta Baena
Ignasi

PiC:

Marta Arias
Carlota Par
Pol Cawo
(suport de Carlota Pérez)

EA:

Cap d'Agrupament: Inés Luna
Secretari: Quim Romaní
Responsable Pedagògica: Kus (R.P. en funcions: Inés Luna)
Tresorera: Carlota Pérez

Encara estem pendents d'algunes persones que estan interessades en venir, però en general podem dir que aquests són els caps pel curs 2009/2010. La Kus no hi serà de novembre a març; per tant, les seves tasques les agafarà la Cap d'Agrupament, la Inés.

Pel que fa a la reunió de pares ja tenim hora i dia:

Dijous 8 d'octubre a les 21:ooh al Cau (a la Casa de Cultura, Jardins del Monestir s/n)
En principi (s'ha d'acabar de confirmar), serà tant una reunió informativa per pares nous com una reunió d'inici de curs pels veterans. Us mantindrem informats.

I quan comencem? Doncs bé, començarem el cap de setmana del 17 i 18 d'octubre amb el Pas de Branca, però els nous castors tindran un cau de prova el cap de setmana anterior, el 10 i 11 d'octubre, coïncidint amb el pont. TOTES AQUESTES DATES I HORES S'HAN D'ACABAR DE CONFIRMAR; INSISTIM, UNS MANTINDREM INFORMATS!

Bé, de moment això és tot. Estem pendents de veure com reorganitzem les branques tenint en compte els canvis de l'any passat i les noves incorporacions.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! No oblidis comentar el post!