diumenge, 30 d’agost del 2009

Pretemporada al cau


La Lliga ja ha començat però al Cau tot just iniciem la pretemporada. I és que la nova temporada truca a la porta i cal estar preparats. S'obre el mercat de fitxatges amb la conseqüent gestió d'entrades i sortides a l'entitat rogigris de Sant Cugat.

Primer cal parlar de la banqueta: qui serà el nou encarregat/encarregada de dirigir l'equip aquest any? A causa de compromissos locals i internacionals, algunes peces claus de l'equip tècnic del curs 2008/2009 abandonen el club. El trident que liderà la campanya anterior sembla haver-se dissolt i per tant el debat està servit. El mercat està d'allò més difícil; les ofertes són escasses i per això ens esperen llargues negociacions.

Però no tot són males notícies: el fet d'haver aconseguit la permanència i la regularitat en els resultats ha fet que la plantilla s'hagi unit i que aquest any comptem poques baixes. A més a més la l'stage a Arànser i gira pirinenca duta a terme a finals de juliol ha permès l'observació de nous jugadors en acció. El seu bon rendiment i la il·lusió mostrada enfront el nou projecte escoltiu ha fet immediata la seva incorporació. Cal remarcar que, malauradament, el planter no ofereix alternatives aquesta temporada, malgrat ser la salvació de la passada amb l'ascens de jugadors del filial i dels juvenils. No serà un any fàcil, però l'experiència acumulada al llarg dels enfrontaments de 2008 i 2009 sembla ser una garantia d'èxit per l'entitat, tot i comptar amb una plantilla jove i amb poc rodatge.

Per altra banda, fonts properes al secretari tècnic anuncien el retorn de dues jugadores formades al planter que havien decidit seguir la seva carrera fora del club.

Tots aquests canvis es debatran a l'assamblea anual de socis compromissaris, que representarà l'inici de la posada a punt pel curs vinent. Enguany se celebrarà entre el 19 i el 20 de setembre, coïncidint amb la Festa Major de Valldoreix, per desgràcia dels socis.

Aquesta serà altre cop una temporada apassionant. Aficionats, aficionades: viviu-la amb nosaltres!

1 comentari:

  1. enorme l'article! mundo deportivo i sport es barallaran per contractarte ;)

    ResponElimina

Ei! No oblidis comentar el post!