dimarts, 14 de juliol del 2009

Ja veiem el final del túnel!

Anem a pitjor, sí. Però la proposta de local que ens fa l'Ajuntament, amb una sèrie de reformes, s'adequa en part a les nostres necessitats. L'espai segueix sent un cau en el mal sentit de la paraula, però ens el podem adaptar de tal manera que hi cabem.

Per tant, ja arribem al final d'una llarga negociació que hem arrossegat tot el curs. Tot i això, encara no hem de tirar coets: ha de passar temps perquè podem dir que finalment hem tancat tan el tema del local com el del conveni...

I si la cosa avança és gràcies a aquells caps i pares que s'han involucrat d'allò més en aquesta negociació. Moltes gràcies a tots (ja sabeu qui són...)

Aquest és el plànol que nosaltres proposem i que ens aniria bé:


2 comentaris:

  1. Ja sabeu que jo sóc de les que aquest local els hi sembla petit, però crec que si ara, tal i com estem, ens diuen que si a la nostra proposta per aquest local, haurem fet una bona feina! Tot i així, no ens hem d'apalancar i hem de seguir puntxant per un local millor! (que fàcil és dir això quan només tens 17 anys...jajaja)

    Només dir gràcies a tots els que heu ajudat pel vostre esforç!

    ResponElimina
  2. Jo penso com la Marta. Sabem que no és el local que ens caldria, ni el que voldriem, ni tansols el que ara tenim...... però ara per ara és el que hi ha.
    Tinc més de quaranta anys...però també ganes de lluitar per un espai més just.
    Gràcies a tots! :-)

    ResponElimina

Ei! No oblidis comentar el post!