dimarts, 2 de juny del 2009

La haima, la sorra i la CEEL


A poc a poc i amb alguns pals a les rodes, el carro del projecte de cooperació entre la CEEL i la sorra, és a dir, el Sàhara, va avançant. La millor mostra dels passos que ha fet la Coordinadora d'Entitats d'Educació en el Lleure és que el diumenge passat, als voltants del Monestir, va plantar una haima en la qual es van dur a terme diversos tallers, xerrades i fins i tot un dinar popular amb te tradicional inclòs.

No ens enganyarem: l'èxit va ser relatiu. Malgrat que l'aspecte general de l'espai (era curiós crear un ambient sahrauí entre el Monestir i la Creu de Terme) va ser d'allò més convincent, l'afluència de públic no va ser la desitjada. El moment més destacable el vam trobar en una xerrada en què es va explicar en primera persona la situació en els campaments al mig del desert. A part d'això, poca gent.

Tot i que no podem parlar d'èxit rotund i que hi havia molts punts que eren millorables, la haima del diumenge demostra que la CEEL, que compta actualment amb pocs membres organitzatius, és viva i es mou. Després d'això, el Sàhara queda una mica més a prop.

1 comentari:

  1. Jeje, Xo la xerrada de la sultana, activista saharaui va ser realment molt bona, se't posaven els pels de punta! Xo a poc apoc anem millorant, que és del que es tracta!!

    Visca la CEEL!!

    ResponElimina

Ei! No oblidis comentar el post!