dijous, 14 de maig del 2015

INTERBRANKAU


Dissabte passat vam decidir obviar el colors que ens separen i agrupar-nos al Pi d'en Xandri per a fer un cau interbrancat. Són aquelles coses que decidim fer una vegada l'any per fer família: ens separem en grups interbrancats i fem una gimcana o activitats que ens agradin a totes. És un bon moment per retrobar antics companys i companyes de branca, conèixer cares noves al cau, les caps d'altres unitats i trencar amb la rutina dels dissabtes.


El bosc ens va donar energia per córrer i perseguir-nos, per jugar grans i petits, entendre i saber interpretar els nostres rols i nodrir-nos de les riqueses de les altres branques.
L'hora de berenar semblava un autèntic àpat de campaments, sorprèn com n'arriba a fer de feina un bon lloc...


En un acte rebel envers les camises que ens confinen a una única branca i  ens separen de germans, amigues i projectes de futur vam decidir crear les nostres pròpies samarretes de colors, estampades i  al gust de cadascú! Ja tenim un nou uniforme pel cau, un nou record a l'armari.


I per si no fos prou, ens plau anunciar-vos que tenim 4 nous i fantàstics Bon Profits marca Berenguer que de ben segur passaran a la història!!! Els infants i joves del cau de Sant Cugat estan fets uns artistes!

Us deixem amb algunes del dia esplèndid...


                       








 


De ben segur que tornarem a trobar-nos sovint dolça amiga Collserola!

A reveure!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! No oblidis comentar el post!