dilluns, 10 d’octubre del 2011

Reunió de pares i mares: dimecres 12

Com bé ja deveu saber, ens trobarem aquest dimecres dia 12 d'octubre per engegar aquest nou curs, ara ja del tot, entre tots i totes.

Us recordem que hem quedat a les 20'45h al cau i que, com sempre, començarem amb una reunió més general i seguidament ens separarem per branques perquè cadascuna us expliqui el seu Projecte Educatiu per aquest curs 2011-2012.

Us adjuntem un Ordre del Dia perquè porteu imprès i us animem a participar activament de l'assemblea i a aportar tot allò que vulgueu!

També us informem que abans, a les 20h, ens reunirem amb totes les famílies que entren noves al cau per parlar breument sobre què és el cau, la nostra proposta ideològica i educativa. Hem pensat que d'això vosaltres ja en sabíeu un pou però, sens dubte, esteu convidadíssims/es a venir, també, si ho desitjeu!

Finalment, anunciar-vos que hem actualitzat el correu i que en teoria ja esteu rebent tots i totes els mails correctament. Si no és així, ja sabeu, feu-nos-ho saber! Al final de la reunió aprofitarem per revisar fitxes i tornar a omplir les autoritzacions (que si també podeu portar impreses, genial! En trobareu un model al blog).

Moltes gràcies i fins dimecres!

PD: Malgrat ser festiu, finalment hem decidit tirar endavant amb aquesta data, perquè els caps teníem dificultats per assistir la resta de dies i no podíem posposar-la més... esperem que no us sigui de gran molèstia! I pels que ja ens heu manifestat que no podeu venir, no us preocupeu que, tot i que no serà el mateix, us farem arribar un acta de seguida.

Una abraçada ben forta,

Els caps!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! No oblidis comentar el post!