dimarts, 4 d’octubre del 2011

Primeres informacions curs 2011/12

Ja deveu estar impacients per saber quan comença el cau, com queden els equips de branques, quins caps hi ha aquest any i mil altres etcètera! Doncs, de moment encara estem "en ello", però ja us podem anar avançant algunes informacions:

INICI DEL CURS: COMENÇAREM EL PROPER DISSABTE 8 D'OCTUBRE (cau normal, de 16 a19h) i farem "precau", és a dir, amb antigues branques i caps per a preparar els comiats del pas de branca.

PAS DE BRANCA: en principi serà el SEGÜENT CAP DE SETMANA 15 i 16 d'octubre, però ja us acabarem de confirmar dates, lloc, horaris i altres coses!

També us avancem que aquest any la secretaria la portarà la Laura Menéndez (si sabeu de nois/es que es vulguin apuntar al cau, ja sabeu a qui dirigir-los, truqueu al 680424947), la tresoreria la seguirà portant de manera impecable la Carlota Pérez, amb l'ajuda del Pol Picas (que deixa les branques però no el cau) i que la Marta Barceló serà la nostra nova Responsable Pedagògica.

Tots els detalls us els donarem a la primera REUNIÓ DE MARES I PARES (equips de branques, calendari, projectes educatius, càrrecs...), on esperem que vingueu tots i totes per tal d'engegar aquest nou curs. Encara no podem concretar-vos dia i hora, però us avancem que serà LA SETMANA VINENT i que de seguida us la convocarem per correu electrònic.

Res més, recordar-vos que continueu mirant el blog i que, si no ho heu fet, afegiu-vos als google groups que vam crear l'any passat, ja que intentarem comunicar-nos a través d'aquests per tal de millorar la comunicació entre nosaltres.

Moltes gràcies a tots i totes i comptem amb vosaltres per a continuar aquest projecte tan gran i tan important!! Segur que entre totes aconseguirem que aquest any sigui un any inoblidable!

Una abraçada ben forta i fins ben aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! No oblidis comentar el post!