dijous, 19 d’abril del 2012

La Trobada de Demarcació Vallès – Maresme 21/22 Abril 2012

Hola a tothom! Aquest cap de setmana, el cau Berenguer el Gran tenim una cita molt especial i important. Es duu a terme un esdeveniment multitudinari: ens ajuntem tots els caus de la nostra demarcació. Això vol dir, que serem unes 800 persones en total (unes 100 per branca més caps). Us ho imagineu? Nosaltres encara no... La veritat és que en tenim moltíssimes ganes, és un moment únic tan pels caps com pels nens. Aquí s’estableixen grans lligams entre la gent dels altres caus, que potser en un futur es podran enfortir o podran unir-se en algun projecte gegant. És important veure que som molts, i junt fem grans coses.

Per a tanta gent, estarem d’acord que es necessita un espai molt gran... per això s’ha escollit Parets del Vallès, on hi ha diversos terrenys que ens han cedit especialment per la gran Trobada. Concretament, estarem a Can Jornet:

http://www.parets.cat/la-vila/directori/equipaments/culturals/can-jornet

Degut a que serem molts i de diferents llocs, us demanem especialment que tots portin el fulard i la camisa. Es faran moltes activitats en què els utilitzaran. També és important que tothom porti l’esmorzar del matí de dissabte, el dinar de dissabte i el dinar de diumenge.

Hem quedat a l’estació de RENFE de Sant Cugat a les 8h, i la tornada a les 18:30 al mateix lloc. A continuació, us posem el Timing general de la Trobada. A nosaltres ens ha tocat dinamitzar el Check-in i la benvinguda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! No oblidis comentar el post!