dilluns, 23 d’abril del 2012

Dissatbe 28, mata el drac amb nosaltres!

Enguany el cau torna a celebrar, el proper dissabte 28 d’abril, la ja tradicional la Festa de Sant Jordi!

Per tal de preparar bé la festa, ens trobarem amb els nois i noies a les 10 del matí al cau i estarem fins l’hora de dinar decorant i perfilant els darrers detalls. La festa tindrà lloc a la Plaça del Rei, començarà a les 17h de la tarda i acabarà a les 1.00h de la matinada aproximadament.

Quedarem amb vosaltres perquè vingueu a recollir els nois i les noies (per suposat us animem a quedar-vos, però a partir d’aquest moment tornaran a ser responsabilitat vostra!) a les 20h a la mateixa Plaça del Rei.

Com sempre, farem una xocolatada popular (i gratuïta), a les 18h de la tarda, a la qual us demanem ajuda a tots els pares i mares per a fer-la i repartir-la per a tot el poble! Per a tots aquells pares i mares que pugueu ajudar-nos (cosa que agrairem moltíssim!) ens trobem a les 16h a la porta del cau. Per descomptat, també agrairem molt la vostra ajuda a l’hora de recollir, fer el sopar... ja sabeu que la Festa és un bon enrenou i sempre que ens doneu un cop de mà (que sempre ho heu fet) ens feu un favor enorme!

Per tant, convocatòries:

10h al cau, arribada nois i noies
16h al cau, pares i mares voluntaris per xocolatada
20h a la plaça del rei, recollida nois i noies.

Us adjuntem el cartell amb tota la programació: feu-ne difusió!

Us esperem a tots i totes! 
Ens veiem dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei! No oblidis comentar el post!